Over ons

Allesvoorpasta.nl is samen met allesvoorpizza.nl en allesvoorespresso.nl een initiatief van Italiëwinkels Retail Group met als doel zoveel mogelijk informatie te geven op het gebied van pasta, pizza en espresso. Om op deze manier de consument enthousiast te maken over deze culinaire favorieten uit Italië. Allesvoorpasta.nl is een webwinkel met een fysiek servicepunt in ’s-Hertogenbosch, dat tevens fungeert als showroom voor een deel van de aangeboden producten. Het aanbod op dit adres is echter beperkt omdat sommige fabrikanten zelf een uitgebreide showroom hebben, waar het gehele assortiment te zien is. Op ons servicepunt kun je met al jouw vragen terecht en uiteraard adviseren wij je graag over alle producten binnen ons assortiment.

Bestellen bij allesvoorpasta.nl is eenvoudig, betrouwbaar en nog snel ook.

Allesvoorpasta.nl heeft het beantwoorden van vragen en afhandelen van eventuele klachten hoog in het vaandel staan. Neem gerust eens contact met ons op via e-mail, telefoon of fax, dan heb je gegarandeerd binnen 1 werkdag een antwoord van een van onze medewerkers.

Vanuit ‘s-Hertogenbosch wordt samengewerkt met de diverse transportpartners Janssen Distribution Services BV, TNT en DHL, om de bestelling op een zo snel mogelijke en veilige manier bij onze klanten te bezorgen. Door het gebruik van meerdere transportpartners kunnen wij gemakkelijk inspelen op de wensen van onze klanten, die zelf kunnen aangeven wanneer ze de bestelling willen ontvangen. Voor veel van onze producten kunnen we zelfs de dag na betaling zorgen dat ze bij je in huis zijn. Dit is echter afhankelijk van het product, planning van de transportpartners en de beschikbaarheid van het product.

Wil je meer informatie over partner of leverancier worden? Heb je innovatieve ideeën over een samenwerking of wil je advies over het verkopen via een winkel en/of het internet? Kijk dan wat wij voor je kunnen betekenen.

Italiëwinkels Retail Group heeft al ruim 10 jaar ervaring in de verkoop van producten via internet en via fysieke winkels. Als officiële dealer van onder andere de merken SMEG, Fratelli Onofri, Marcato, illy, etc. is in de loop der jaren veel kennis opgedaan. Voor vragen en advies bent u bij ons dan ook aan het goede adres.

Oprichtster van Italiëwinkels Retail Group, het bedrijf achter allesvoorpasta.nl is Claudia Zanin, Italiaanse van herkomst met een ruime ervaring in de marketing, communicatie en Italiaanse producten. Italiëwinkels Retail Group is al sinds 1999 actief op het internet. Het team, bestaande uit Italianen, Italofielen en vakmensen, weet als geen ander hoe het Italië-gevoel over te brengen en is uniek door de combinatie van Italiaanse creativiteit en temperament in combinatie met Hollandse efficiency en degelijkheid. En uiteraard heeft iedereen de nodige vakkennis met betrekking tot de producten die zij verkopen.